Wat hebben de pakketten van Shoppagina jou te bieden?

webshop

Het onderhouden van een webwinkel kan veel tijd kosten. Software die het webwinkeliers zo gemakkelijk mogelijk maakt is dan ook van harte welkom. Misschien ben je op dit moment nog op zoek naar een geschikt pakket. Het is in dat geval verstandig om aanbieders met elkaar te vergelijken. Wat hebben de verschillende pakketten van de Shoppagina software jou bijvoorbeeld te bieden?

Wat is Shoppagina?

Shoppagina is een webwinkel software aanbieder uit Utrecht. Het heeft inmiddels meer dan 2500 klanten en zowel het aantal medewerkers als software mogelijkheden breiden zich steeds verder uit. Zo is het in een Shoppagina webshop mogelijk om verschillende uitvoeringen van producten toe te voegen. Je mag bijvoorbeeld zelf de kleuren en maten aanmaken. Eventueel kun je het ontwerp in een ‘preview’ alvast bekijken of opslaan. Zo zie je meteen of er nog iets veranderd moet worden. Daarnaast is er een optie om staffelkortingen in te stellen en mag je per product bepalen tegen welk tarief het verzonden moet worden. Dit zijn slechts enkele van de vele opties van Shoppagina.

Keuze uit drie pakketten

Op dit moment heb je als webwinkelier de keuze uit drie Shoppagina pakketten. Deze zijn onderverdeeld in ‘basis’, ‘extra’ en ‘geavanceerd’. Met elk pakket kun je snel en eenvoudig producten in je webshop plaatsen. Wel loopt het aantal producten dat je mag plaatsen sterk uiteen. Denk er dan ook goed over na hoeveel producten je wil gaan verkopen. Pas bij een geavanceerd pakket ligt het toegestane aantal op meer dan 5000. Deze optie is met name geschikt voor webwinkeliers met veel producten. Voor kleine webwinkeliers is het goedkopere basispakket, met in totaal 250 toegestane producten, een betere optie. Of kies in plaats daarvan voor de gulle middenweg met het ‘Extra’ pakket, waarmee duizend producten in de webshop geplaatst kunnen worden.

Mobielvriendelijk

De consument winkelt steeds vaker op tablets en smartphones, dat weten we inmiddels allemaal. Zodoende zijn de Shoppagina webshops altijd mobielvriendelijk. Dit betekent dat het ontwerp van de webwinkel zich aanpast aan de scherm van deze apparaten. Jouw producten en/of diensten worden daardoor goed weergeven, wat de kans op een aankoop vergroot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here