Alles wat je moet weten over het 5G netwerk

De lage telefoonrekening is absoluut een voordeel van een Sim Only abonnement. Je kunt namelijk zelf je belgesprekken inplannen en hoeft dat tijdens de abonnementsperiode niet zelf af te betalen. Daarnaast heb je zelf de keuze tussen 4G of 5G. Dit laatste netwerk is ultramodern en biedt zeer snel internet. En we hebben meer goed nieuws: waarschijnlijk wordt het netwerk in de nabije toekomst alleen maar sneller.

Betaal nooit voor de onderdelen waar je geen gebruik van maakt

5G is niet de technologie van de toekomst. Nee, het is er al en maakt internetten sneller dan ooit. Maar niet elke smartphone is er al klaar voor. Is dat bij jou ook het geval? Dan is het kiezen voor 4G of 5G met onbeperkt data in Sim Only wellicht een goed idee. Op die manier hou je zelf de controle over je abonnement en hoef je dus niet te betalen voor onderdelen waar je geen gebruik van maakt. Dit is absoluut een groot voordeel aan Sim Only met Tele2 Unlimited Internet.

Alles wat je moet weten over 5G

Onbeperkt data en razendsnel internet met voldoende MB’s: wie wil dat nou niet? Met een Sim Only abonnement bij je smartphone geniet je er voortaan per maand van. Dit is onder andere te danken aan 5G. De opvolger van 4G maakt internet op je mobiel sneller dan ooit. Wist je dat het theoretisch gezien een snelheid van 20 gigabit per seconde kan bereiken? Dit komt neer op 20.000 megabit! En dat is maar een van de vele reden waarom een Sim Only abonnement een interessante optie is. Dankzij het gebruik van meer frequenties is de dekking bijvoorbeeld beter dan ooit. En dit zorgt er voor dat meer gegevens tussen jouw toestel en een andere smartphone kunnen worden verzonden, zonder netwerkstress.

Wat kun je met 5G?

Een Sim Only abonnement 5G biedt zeker een aantal voordelen ten opzichte van 4G. Zo verloopt het downloaden van films sneller dan ooit. Ook is het erg fijn dat het maken van een verbinding met het netwerk geen enkele vertraging kent. Bij 4G was dit soms nog wel het geval. Dankzij 5G verloopt het laden van webpagina’s sneller dan ooit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het razendsnel afspelen van mooie liedjes op Spotify.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here