Zo kun je (op afstand) de beste raamdecoratie kiezen

shutters als raamdecoratie

Het maken van een winkelafspraak is het nieuwe normaal. Hoppen tussen de ene en andere interieurwinkel is helaas in deze tijd niet meer mogelijk. Hopelijk komt hier binnenkort verandering in, want een dag shoppen voor raamdecoratie is toch veel leuker dan online shoppen of het moeten inplannen van shoptijd in je favoriete winkel. Gelukkig zijn er heel veel alternatieven uit de grond geschoten, waarmee je alsnog de beste keuze kunt maken voor raamdecoratie in je huis. 

Nieuwe maatregelen betekent nieuwe mogelijkheden. Tegenwoordig zien de onderstaande afspraken veel voorbij komen

  • Private Shopping
  • Advies aan huis
  • Een video-afspraak
  • Telefonisch advies

Private Shopping

Dit is waarschijnlijk by far de favoriet van veel mensen. Het maken van een shopafspraak in de winkel. Dit is namelijk de beste manier om het product echt te kunnen beoordelen. Het kopen van bijvoorbeeld shutters voor in de keuken is een woontrend die tegenwoordig veel te zien is. Om te bepalen of je shutters echt mooi vindt, is het het beste om deze met eigen ogen te bekijken in de winkel. 

Voor de mensen die geen beeld hebben over shutters: dit zijn stijlvolle luiken (vaak in zwart of wit) met verstelbare lamellen. Shutters toveren de woonkamer, keuken of badkamer om tot een bijzonder plekje. Beoordeel het zelf via de foto. Bijzonder toch? 

Door de lamellen te verstellen kun je ervoor kiezen veel of minder licht door te laten. Dit effect kun je het beste zien in de winkel waar ook inhoudelijk advies wordt gegeven, waarmee je de beste keuze kunt maken. Misschien kom je tot de conclusie dat shutters toch niet geschikt zijn bij jouw interieur en luxaflex veel beter passen. Door de materialen zelf te zien, te voelen en de kleuropties te overwegen kom je tot de allerbeste keuze. 

Video afspraak

Naast private shopping, is het maken van een video afspraak ook een goed alternatief. Met een video afspraak kun je met het personeel van jouw favoriete interieurwinkel beeldbellen. Zo kunnen zij aan jou het assortiment laten zien en kun jij de ruimtes in je huis laten zien. Gewoon vanaf de keukentafel of vanuit jouw fauteuil. Je hebt alleen internetverbinding, een camera en een wensenlijstje nodig. Een perfecte oplossing voor mensen die liever niet naar de winkel komen of mensen in huis ontmoeten voor advies. 

Natuurlijk blijft het niet alleen bij een privé-shopafspraak of video afspraak. Het is nog altijd mogelijk om ook telefonisch jouw woonwensen door te spreken. Wanneer je helemaal zeker bent van je zaak kun je de mooiste raamdecoratie bestellen bij jouw favoriete woonwinkel. Zo zorg je ervoor dat jouw huis een fijne woon- en werkplek wordt in deze tijd. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here