Alles wat je moet weten over led inbouwspots

inbouwspots led

Het aanbod in LED verlichting heeft een enorme vlucht genomen. Dat is je vast niet ontgaan. Toch staat LED verlichting bij veel mensen nog steeds bekend als het koude, ongezellige witte licht van weleer. Niets is echter minder waar! LED verlichting heeft op dit gebied een enorme inhaalslag gemaakt en is tegenwoordig in alle soort en maten én in alle kleurnuances te verkrijgen. Er zijn tegenwoordig zelfs LED inbouwspots op de markt. Deze verlichten niet alleen je woonruimte op een hele mooie manier maar hebben ook nog eens tal van voordelen. In dit blog vertellen wij je alles wat je moet weten over LED inbouwspots.

LED inbouwspots gaan bijna een leven lang mee

Waar je vroeger met enige regelmaat de keukentrap tevoorschijn moest halen als er weer eens een lamp in huis kapot gegaan was, behoort dat met LED verlichting zonder twijfel tot het verleden. Aangezien inbouwspots vaak in het plafond worden ingebouwd, is dit natuurlijk geen overbodige luxe. LED verlichting heeft een dusdanig aantal branduren dat je hier jarenlang geen omkijken naar hebt. Met jarenlang bedoelen we ook echt jarenlang. LED inbouwspots kunnen namelijk met gemak zo’n 35 jaar mee. Als dat geen vooruitgang is……..

Zijn er verschillende kleuren LED licht verkrijgbaar?

Toen LED verlichting net op de markt was, was dit alleen verkrijgbaar in een zeer koele witte tint. Vanzelfsprekend is LED verlichting (net als alle andere verlichting) in de loop der jaren doorontwikkeld waardoor deze verlichting nu ook in verschillende andere tinten verkrijgbaar is. Wil je dus je woonkamer van LED inbouwspots voorzien hoef je dus niet meer in een industrieel wit licht plaats te nemen. LED inbouwspots zijn verkrijgbaar in 3 hoofdkleuren, namelijk:

  • 2700K – Zeer warm wit licht, perfect voor woningen en andere sfeervolle ruimtes.
  • 3000K – Warm wit licht wat goed tot zijn recht komt in bijvoorbeeld badkamers en keukens.
  • 4000K – Koel wit licht, ideaal voor werkomgevingen.

LED verlichting, goed voor het milieu én je portemonnee

Wist je dat LED spots niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee zijn? Doordat LED verlichting anders werkt dan een ouderwetse gloeilamp of een spaarlamp past deze verlichting helemaal in onze huidige tijd. Door het gebruik van LED spots vermindert je stroomverbruik namelijk met maar liefst 70 procent wat weer goed is om de CO2 uitstoot te verminderen. LED verlichting is dus een zeer duurzame oplossing.

LED inbouwspots zijn overal in huis te gebruiken

Een groot voordeel wat LED inbouwspots met zich mee brengen, is dat ze voorzien zijn van verschillen IP-waarden. IP waarden geven aan of items water en stofdicht zijn. Kies je dus voor een LED inbouwspot met een IP waarde van minimaal 44 dan kun je deze met een gerust hart ook in de badkamer, keuken en zelfs in de tuin gebruiken. Probeer dat maar eens met een ouderwetse gloeilamp…….

Inbouwspots van Lampdirect

Ben jij inmiddels overtuigd en ga je op zoek naar mooie LED verlichting overweeg dan zeker de inbouwspots van lampdirect. Hier vind je deze verlichting in allerlei soorten en maten en kun je met al je vragen terecht. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en binnen afzienbare tijd je woonruimte prachtig verlicht hebt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here