Welke spellen heeft de Nintendo Switch?

Op dit moment zijn de spellen van de Nintendo Switch volop in ontwikkeling. Er komen steeds meer titels bij, dus hou het goed in de gaten. In dit artikel vertellen we je alles over de games van de Nintendo Switch, de graphics en welke extra onderdelen je tijdens het spelen kunt gebruiken.

Welke games zijn er voor de Nintendo Switch?

De games van de Nintendo Switch zijn te vergelijken met die van de Nintendo 3DS. Bekende titels die je op dit moment kunt spelen zijn onder andere:

  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  • Project Sonic
  • Just Dance
  • Mario Kart
  • Super Smash Brothers
  • LEGO City Undercover
  • Seasons of Heaven
  • Stardew Valley
  • Yooka-Laylee

Heeft de Nintendo Switch goede graphics?

De Nintendo Switch is een prima spelcomputer met uitstekende graphics en een lange batterijduur. Aan de andere kant moet je als speler ook niet verwachten dat het wat betreft grafische kracht de andere Nintendo consoles overtreft. Ook heeft Nintendo niet als doel om grafisch sterker te zijn dan de populaire Xbox One of PS4. Het bedrijf wil simpelweg een goede spelcomputer bieden waar spelers zich urenlang mee kunnen vermaken.

Combinatie tussen traditioneel en modern

De Nintendo Switch combineert traditioneel en modern met elkaar. Aan de ene kant functioneert het als een traditionele spelcomputer om prima een middag of avond zoet mee te zijn. Aan de andere kant is het een tablet waarmee je op elke plek ter wereld kunt spelen. De portable variant is namelijk gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Waarschijnlijk hoef je niet eens dicht in de buurt van de console te zijn. Verveling tijdens een lange autorit of vliegreis is dankzij de Nintendo Switch gelukkig voorgoed verleden tijd.

Wat is de Nintendo Switch Starter Kit?

Heb je de Nintendo Switch inmiddels in huis? Een nieuwe console is natuurlijk altijd even wennen geblazen. Gelukkig is er voor nieuwe spelers de zogeheten ‘Nintendo Switch Starter Kit’ beschikbaar. Dit zijn een aantal handige accessoires die het spelen vergemakkelijken. Denk bijvoorbeeld aan een paar handige schoonmaakdoekjes en hoesjes om de games te beschermen. Een speciale schermbeschermer moet bovendien krassen en andere beschadigingen voorkomen. Ook wordt het spelplezier vergroot door een paar mooie stereo-oortjes, en kun je de console meenemen in een speciale draagtas. Hoe handig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here