Ontspan met bruisballen

In deze drukke tijden is het heerlijk om thuis te ontspannen. In een warm bad vergeet je voor even je drukke werk en gezin. Met een paar bruisballen en badparels is het helemaal genieten geblazen. Deze luxeproducten zorgen door hun heerlijke oliën, extracten en geuren voor de ultieme ontspanning.

Ontspannen in bad met bruisballen

De populariteit van luxe badartikelen is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Mensen hebben de behoefte aan rust, ontspanning en luxe. Bruisballen en badparels zijn hiervoor de ideale producten. Zoals de naam al doet vermoeden zorgt een bruisbal voor een bruisend effect in bad. Het bestaat namelijk uit natriumbicarbonaat. Zodra de bal in aanraking komt met het water lost deze stof op. Vervolgens begint het water te bruisen. Het geeft een heerlijk gevoel om je hier in onder te dompelen. Dit is echter niet het enige voordeel van bruisballen. Ze bevatten namelijk ook heerlijke oliën, kruiden, specerijen en bloemenextracten. Daardoor krijgt het water een mooi kleur, en ontstaan er heerlijke geuren.

Met bruisballen altijd een feestje in bad

Steeds meer badliefhebbers genieten van bruisballen in plaats van badzout. Het is namelijk niet alleen heerlijk ontspannend, maar ook nog eens goed voor je huid. Bovendien zijn er tegenwoordig allerlei soorten bruisballen verkrijgbaar. Zo creëer je met bruisballen met glitters een echt feestje in bad. Of kies voor een bruisbal met een lekkere geur, zoals rozemarijn. Deze bal begint meteen te bruisen zodra je het in bad stopt.

Leg jezelf in de watten met badparels

Naast de bruisbal zijn er nog veel meer producten die zorgen voor ultieme ontspanning in bad. Leg jezelf bijvoorbeeld eens in de watten met badparels. Dit zijn bolvormige oliekogels die heerlijk ruikende olie bevatten. Hun omhulsel bestaat doorgaans uit gelatine. Wanneer je een badparel in het water stopt smelt de gelatine en komt de olie vrij. Door de heerlijke geur van de olie ontstaat er meteen een ontspannen sfeer. Bovendien heeft de olie een verzorgende werking voor je lichaam en voeten. Badparels worden dan ook vaak gebruikt voor een voetenbad.

Plek vol ontspanning en luxe

Het aanbod aan badparels is tegenwoordig zeer uitgebreid. Er is dan ook voor elk wat wils. Zo creëer je met een lavendel- of jasmijngeur een heerlijke plek vol ontspanning en luxe. Of geef bruisballen en badparels eens cadeau aan een goede vriend of vriendin. Hij of zij is er ongetwijfeld ontzettend blij mee!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here