Naar hartenlust gamen, lezen en films kijken met de Google Play giftcard

Een Google Play giftcard is een ontzettend leuk cadeau om te geven of om te krijgen. Met deze tegoedkaart kun je allerlei apps of games kopen in de Google Play Store. Met de aankoop van leuke apps hoef je je geen moment meer te vervelen.

Gebruiksvriendelijk en snel

Op het internet kun je eenvoudig een Google Play giftcard kopen. Het is een razendsnelle en moderne manier van aankopen doen. De tegoedkaart is vanaf 15 euro te bestellen, maar ook voor 25 of 50 euro. Je hebt niet eens meer een creditcard nodig. Betaling verloopt namelijk op uiterst veilige wijze via digitaal bankieren. Na de aankoop ontvang je een code per email. De ontvangen code hoeft alleen nog maar ingevoerd te worden om het tegoed op te waarderen. Het enige wat je nodig hebt voor de giftcard is een Google account.

Bepaal zelf je ontwerp

De Google Play giftcard is een ideale oplossing voor gebruikers zonder creditcardgebruikers. Voorheen konden gebruikers van Android namelijk alleen met een creditcard of PayPal betalen. Met de cadeaukaart van Google zijn ook andere betaalwijzen mogelijk, zoals digitaal bankieren. Google biedt zelfs vele extra’s om je Google Play giftcard nog mooier te maken. Fraai uw bijzondere cadeau bijvoorbeeld op met cadeaupapier. Het ontwerp kunt u zelf bepalen. Kies bijvoorbeeld voor een vrolijke kleur, of plak er een persoonlijke boodschap op.

Google Play giftcard in Nederland

De Google Play giftcard is sinds 16 oktober 2015 ook in Nederland verkrijgbaar. In de Nederlandse winkels vind je nu aan een haakje de cadeaukaart. Leuke games, boeken en films kopen is daarmee gemakkelijker dan ooit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here