Op reis naar Engeland: dit zijn mooie bestemmingen

Heb je zin om je koffers te pakken? Goed idee, want zo leer je jezelf goed kennen. Wij raden zeker een trip naar Engeland aan. Neem alleen al de bestemmingen in dit artikel. Stuk voor stuk pareltjes die je niet mag missen!

Newquay, Cornwall

De stranden van Newquay zijn echt iets bijzonders. Gewoon rondwandelen of fietsen is een heerlijke ervaring. In de omgeving vindt u enkele zeer goede hotels. U kunt ook de vele boten zien die naar de Caraïben en de Europese kusten varen. Er is zelfs een kleine luchthaven in de buurt. Met aangenaam weer en goede restaurants en hotels zult u er echt van houden. Het is een goede plek om weg te komen van het drukke stadsleven.

Blackpool

Dit is een van de mooiste plekken voor een vakantie. Met warme, schone stranden is er niets om over te klagen. De hotels en restaurants zijn prima en het weer is er aangenaam. Ook zijn er leuke musea in de buurt.

Devon

Voor een lange vakantie of weekendje weg is er niets beter dan Devon. De beste hotels en restaurants zijn in Devon. Mensen kunnen klagen dat er niet veel toeristen zijn. Maar dat is geen probleem. De weinige toeristen die er komen zullen blij zijn om zo’n mooie plek te zien.

Poole

Een vakantie in Poole is zeker aan te raden. Er zijn ook prima hotels en restaurants. U kunt er de grote kliffen van de Hebriden en andere stranden zien.

Southampton

De stranden in deze plaats zijn prachtig. Als u door de straten gaat wandelen, zult u verbaasd zijn over hoe gezellig de straten zijn. Met rustige mensen zult u zeker genieten van uw vakantie in Southampton.

Portsmouth

Portsmouth is een fijne plek om vakantie te vieren. Het strand bij Portsmouth is heerlijk en de hotels zijn prima. U kunt ook naar Porthmadog gaan.

Falmouth

De stranden bij Falmouth zijn heerlijk. Als u gaat zwemmen, zult u zien dat de zee glad is. De golfbaan bij Falmouth is een prima plek om te bezoeken.

Torquay

Wanneer u door de stad loopt of rijdt, zult u de golfbaan zien. Er is een treinstation in de buurt. Wanneer u in Torquay rijdt, kunt u de meren in de buurt van de stad zien.

Plymouth

De prachtige natuur in Plymouth is geweldig. Er is een grote luchthaven en een treinstation in de buurt van de stad. Er is een fijne plek om van de fijne lucht te genieten in Plymouth.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here