Dit zijn de mooiste trouwlocaties ter wereld

Een trouwlocatie in het buitenland is uniek. Op een tropische bestemming ben je bijvoorbeeld bijna verzekerd van prachtig weer. Een stralend zonnetje en een hagelwit strand leveren bovendien schitterende trouwfoto’s op! Niet voor niets is Indonesië dan ook een zeer populaire trouwlocatie in het buitenland. Het Zuidoost-Aziatische land is maar liefst 1905 km2 groot en bevat duizenden schitterende eilanden. Haar natuur en schoonheid heeft Indonesië de sprookjesachtige bijnaam ‘de Gordel van Smaragd’ opgeleverd. Voor een romantische en spirituele trouwlocatie ben je op het eiland Bali helemaal op de juiste plek. Of kies voor een unieke bruiloft op het prachtige eiland Java, waar de zon bijna altijd schijnt. Je zult er een onvergetelijke bruiloft beleven!

2 – Stap in het huwelijksbootje in het schilderachtige Italië

Misschien vind je Indonesië iets te ver reizen. Gelukkig vind je ook dichter bij huis prachtige bruidslocaties. Zo stappen veel verliefde stelletjes in het huwelijksbootje in Italië. Het schilderachtige Venetië is daarvoor de ideale plek. Cultuurliefhebbers kunnen hun geluk niet op in steden als Rome, Florence of Pisa. Kortom: genoeg mooie trouwlocaties om te kiezen in het land van de laars. En welke plek je ook kiest, heel Italië ziet er uit als een postkaartje.

3 – Trouwen tussen de meren, fjorden en vulkanen in IJsland

Voor een unieke bruidslocatie ben je in IJsland helemaal op de juiste plek. Het is een schitterend land vol meren , fjorden en vulkanen. Steeds meer reizigers en verliefde stelletjes ontdekken dan ook de schoonheid van IJsland. Je trouwt in het land van de elfen en Björk tegenover een prachtig decor van gletsjers en watervallen. Over een sprookjesachtig huwelijk gesproken!

4 – Noorwegen is een pareltje op de mooiste dag van je leven

Een ander pareltje in Europa is Noorwegen. In dit Noord-Europese land vind je fjorden, hoge bergen en eindeloze bossen. Net als in IJsland kun je in Noorwegen trouwen met schitterende natuur op de achtergrond. Vergeet vooral niet om het bijzondere fenomeen het Noorderlicht te aanschouwen. Plaats de schitterende foto’s op Instagram, waarmee je een groot aantal mooie herinneringen bewaard. Het voordeel van social media is dat je de schitterende foto’s terug kunt kijken wanneer je wilt.

5 – Trouw op een van de vele unieke plekken van de Verenigde Staten

Tenslotte zoeken we het weer iets verderop. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Verenigde Staten als bruidslocatie? In dit enorme land vind je honderden natuurfenomenen en indrukwekkende steden. Er is bijna geen plek op aarde waar je meer keuze hebt voor een bruidslocatie. Zo beloven veel stelletjes elkaar eeuwige trouw met hun voeten in het zand op Hawaii. Dit unieke eiland staat bekend om haar prachtige natuur, vulkanen en zelfs roze stranden!

Ook het Yosemite National Park en de Grand Canyon zijn aanraders voor de mooiste dag van je leven. Of kies in plaats daarvan voor grote steden zoals Los Angeles en New York voor je bruidslocatie. Ook deze metropolen bevatten tientallen mooie plekken waar je een schitterende fotoshoot kunt houden. Vergeet trouwens niet om voor je reis naar de VS een ESTA aan te vragen, anders kom je het land niet in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here