Wat trek ik als vrouw aan naar mijn eerste date?

date kleding

Heb jij binnenkort een eerste date met iemand? Dan ben je vast en zeker al behoorlijk gespannen. Jij wilt natuurlijk dat alles goed verloopt, zeker wanneer jij het wel ziet zitten in de ander. Daarom ben jij vast en zeker van plan om een goede indruk te maken. Maar ja, lang niet iedereen weet hoe je dit doet. Het begint natuurlijk allemaal bij jouw uiterlijk. Haar en make-up spelen hier een belangrijke rol bij, maar ook kleding is belangrijk. Het kan echter bijzonder lastig zijn om geschikte kleding te vinden voor jouw eerste date. Mannen worstelen hier niet heel vaak mee, maar vrouwen wel. Weet jij ook  niet wat je aan moet trekken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij vertellen jou hier namelijk wat jij als vrouw aan moet trekken naar jouw eerste date!

Blijf jezelf

Veel vrouwen houden ervan om voor een eerste date flink uit te pakken. Zij doen meer make-up op dan gebruikelijk en besteden veel tijd aan hun haar. Ook wordt er vaak een mooi kledingstuk uit de kast getrokken. Het is echter belangrijk om te weten dat ‘to much’ ook verkeerd kan zijn. Jouw date krijgt zodoende namelijk een hele andere indruk van jou. Daarom raden wij je aan om vooral jezelf te blijven, vooral tijdens een eerste date. Doe je dit niet en komt er een vervolgdate? Dan zal jouw date wel heel raar opkijken wanneer jij er ineens heel anders uitziet dan de bij de eerste date. Blijf daarom gewoon jezelf, dan voel jij je ongetwijfeld ook meer op je gemak dan wanneer jij je helemaal uitdost.

Geef jezelf niet te veel bloot

Vandaag de dag is er behoorlijk wat sexy kleding voor vrouwen op de markt. Veel vrouwen vinden het niet erg om zich wat sexy te kleden. Jij ook niet? Gelijk heb je! Jij mag best aan de buitenwereld laten zien dat jij trots bent op je lijf. Voor een eerste date is het echter niet verstandig om je té sexy te kleden. Dit kan een verkeerde indruk wekken. Bovendien kan jouw date op jou afknappen wanneer jij in een extreem kort rokje aankomt. Geef dan ook vooral niet te veel van jezelf bloot tijdens jouw eerste date. Dit kun je beter voor de eventueel latere dates gebruiken, als je begrijpt wat we bedoelen… ?

Draag prettig schoeisel

Een vrouw lijkt ineens een stuk langer wanneer zij hakken draagt. Indien jij klein van stuk bent en jouw date is betrekkelijk groot, dan ben jij vast van plan hakken aan te trekken. Vraag jezelf echter wel af of dit een goede keuze is. Laat deze keuze in eerste instantie afhangen van datgene wat jullie tijdens de date gaan doen. Pakken jullie alleen een terrasje? Dan is het ongetwijfeld niet zo’n probleem om hakken te dragen. Moet er nog een stuk gelopen worden of gaan jullie iets actiefs doen? Trek dan alleen hakken aan wanneer jij gewend bent om er gedurende lange tijd op te lopen. Is dit niet het geval? Dan ziet dit er natuurlijk bijzonder knullig uit. En bovendien levert het jou een paar pijnlijke voeten op na de date. Draag daarom schoenen die comfortabel zitten en er ook nog eens mooi uitzien. Jij hoeft echt geen hakken te dragen om punten te scoren.

Neem niet al je accessoires mee

Vrouwen staan erom bekend behoorlijk wat accessoires in huis te hebben. Denk niet alleen aan oorbellen, maar ook aan armbanden, kettingen en tasjes. De meeste vrouwen voelen zich prettig wanneer zij bepaalde sieraden dragen. Dit draagt namelijk bij aan hun persoonlijkheid. Het kan echter ook te veel zijn. Beperk het aantal sieraden daarom ook altijd tijdens jouw eerste date. Natuurlijk zeggen we niet dat jij helemaal niets mag dragen, integendeel. Maar we raden je wel aan zuinig te doen met jouw accessoires. Bovendien leiden accessoires vaak alleen maar af. En jij wilt natuurlijk niet dat jouw date alleen maar aandacht heeft voor jouw accessoires in plaats van voor jou.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here