Online je auto verkopen

auto verkopen

Op zoek naar een goede manier om je auto te verkopen? Dat kan tegenwoordig op meerdere manieren. Zo kan je deze inruilen bij aanschaf van een andere auto. Het inruilproces verloopt dan via een autobedrijf. Wil je de auto liever zelf verkopen? Meld deze dan aan bij een online autoverkoopservice. We vertellen je graag meer hierover en wat je hiervoor nodig hebt.

Online je auto verkopen

Een tweedehands auto verkopen kan heel gemakkelijk via een autoverkoopservice. Meld deze bijvoorbeeld aan bij de Online Autoverkoopservice en verkoop ‘m via een paar klikken op de knop. Gratis auto verkopen op viaBOVAG.nl is heel eenvoudig. Vul de gegevens van jouw auto in en vul deze aan met foto’s. Na ontvangst van jouw gegevens ontvang je een bod met gegarandeerde prijs en wordt de auto vervolgens gratis opgehaald waar jij wilt. Dit kan thuis zijn, maar kan ook op een andere locatie die voor jou goed uitkomt.

Wat moet je invullen?

Om de auto aan te kunnen melden zijn een aantal gegevens benodigd. Denk hierbij aan het kenteken en de kilometerstand. Daarnaast worden er een aantal vragen gesteld over de staat van de auto. Heeft deze bijvoorbeeld winterbanden? Of is deze ooit aangeschaft als zakelijke auto? Geef dit allemaal aan in het aanmeldproces zodat er een accuraat bod uitgebracht kan worden.

Wat moet je zelf regelen?

Je moet zelf de informatie invullen en de foto’s aanleveren. Nadat je het bod geaccepteerd hebt wordt de auto bij je opgehaald en hoef je niets meer te regelen. Zorg er wel voor dat je van tevoren het kentekenbewijs of kentekencard en de 9-cijferige tenaamstellingscode bij elkaar zoekt aangezien deze meegeleverd dienen te worden bij de ophaalafspraak.

Wat je daarnaast zelf nog dient te regelen is het opzeggen van de autoverzekering. Dit gaat niet automatisch. Doe dit tijdig en voorkom dat je de verzekering blijft betalen voor een auto die niet meer in je bezit is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here