Dit zijn de beste manieren om snel rijk te worden

Wij hebben vaak de neiging aan te nemen dat als wij ons best doen en zuinig zijn op ons geld, wij op een dag zeker rijk zullen worden. Dit is wishful thinking. Of toch niet? Bij deze een aantal manieren om snel rijk te worden

Tip 1: Begin je eigen bedrijf en verkoop het

Dit is een van de meest efficiënte en geteste manier om rijk te worden. Als je een nieuwe benadering kunt vinden voor een echte klantenbehoefte en een lucratieve organisatie kunt ontwikkelen die zich met die vraag bezighoudt, dan heb je een echte waarde ontwikkeld. Het kan een schoonmaakservice, een kapper, een werken als consultant of een financiële investering financiële instelling zijn. Het zal mogelijk jaren van uiterste inspanning vergen om de onderneming op te bouwen. Veel gloednieuwe organisaties mislukken, dus de risico’s zijn groot. Je hebt alle vaardigheden, dynamiek, vastberadenheid en ook ijver van een ondernemer nodig. Maar als je het voor elkaar krijgt, zijn de potentiële beloningen enorm. Dit is het aantal van de serieus rijke mensen deden het.

Tip 2: Word lid van een startup en koop aandelen

Als je aandelenposities kunt opbouwen in verschillende startende bedrijven, dan is er een kans op een aanzienlijke vermogenswinst als het bedrijf groeit en ofwel afdrijft of wordt verkocht aan een grotere onderneming. Slechts een kleine minderheid van de startups slaagt erin grote vermogenswinsten te boeken, dus de kansen zijn niet groot. Niettemin kunt u uw beoordelingsvermogen gebruiken om te zien welk bedrijfsconcept en welke bestuursgroep de meeste kans van slagen hebben. Vroege medewerkers van Apple, Google en Microsoft werden op deze basis miljonairs.

Tip 3: Bouw een portefeuille van aandelen

Als u over een lange periode gestaag in aandelen kunt beleggen en de dividenden kunt herinvesteren, kunt u een groot vermogen opbouwen. Natuurlijk kunnen aandelen zowel dalen als stijgen en veel kleine beleggers verliezen de moed wanneer hun portefeuille in elkaar zakt. Maar op lange termijn zijn aandelen een even goede belegging als vastgoed en veel liquider. Beurscrashes bieden grote koopkansen voor wie over liquide middelen en sterke zenuwen beschikt.

Tip 4: Investeer in vastgoed

Het kopen, ontwikkelen en verkopen van onroerend goed is een beproefde manier om een aanzienlijke kapitaalpositie op te bouwen. Een van de belangrijkste elementen is dat u door geld te lenen een hefboomeffect op uw investering kunt krijgen. Stel dat je 200.000 euro leent en zelf 50.000 euro inlegt om een pand te kopen voor 250.000 euro. Dan ontwikkel je het pand en verkoopt het voor 400.000 euro. Het onroerend goed is in waarde gestegen met 60%, maar jouw 50.000 is nu verviervoudigd tot 200.000 euro. Je moet de juiste eigendommen in de juiste gebieden selecteren en ze op verstandige wijze ontwikkelen. U loopt het risico van hausses en baisses op de vastgoedmarkt. Op de lange termijn blijft dit echter een beproefde manier om rijkdom te vergaren.

Tip 5: Maak gebruik van jouw vaardigheden als zelfstandig expert

Wanneer je een verkoopbare vaardigheid kunt ontwikkelen en uw onafhankelijkheid kunt behouden, kunt u aanzienlijke beloningen opstrijken. Dit is hoe sportsterren, schrijvers en entertainers rijk worden. In het algemeen heeft de zelfstandige expert meer verdienmogelijkheden dan iemand die voor een bedrijf werkt. Er zijn risico’s en je moet iets speciaals hebben. Je succes ligt in je eigen handen, dus dit is een populaire route voor mensen die een vaardigheid hebben ontwikkeld en voor zichzelf willen beginnen.

Tip 6: Ga voor die erfenis

Het helpt als je bent geboren uit succesvolle of rijke ouders, maar als dat niet lukt, kunt je gelukkig trouwen!

Tip 7: Bezuinig op je uitgaven en spaar op de bank

Dit is een voorzichtige praktijk en vermindert uw financieel risico, maar het is geen effectieve methode om rijk te worden. U moet uw uitgaven binnen uw inkomen houden, maar als u serieus geld wilt verdienen, moet u uw inkomen aanzienlijk verhogen of manieren vinden om uw kapitaal te vermenigvuldigen. Herbekijk enkele van de bovenstaande ideeën.

Gokken: een goed idee of niet?

We horen over loterijwinnaars en pokersterren dus deze aanpak kan soms werken maar de cijfers zijn zo ongunstig dat het een belabberd plan is om rijk te worden. Hetzelfde geldt voor geld lenen. Je wordt sterk aangeraden om deze methodes te vermijden en een van de tips hierboven te gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here