Verzorgingsproduct cadeau geven? Dit zijn de twee favoriete merken van veel vrouwen

Verzorgingsproducten

Iedere vrouw vindt het heerlijk om haar lichaam te verzorgen met een high-end verzorgingsproduct. Als je besluit om een verzorgingsproduct cadeau te geven voor haar verjaardag, de feestdagen of bij een andere gelegenheid, zal ze dit dan ook dankbaar aanvaarden. Dit zal zeker het geval zijn als je kiest voor een product uit de lijn van L’Occitane of Kérastase. Deze twee high-end merken behoren tot de favoriete merken van vele vrouwen. reden genoeg om deze merken extra onder je aandacht te brengen.

L’Occitane, Provençaals genot met natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten

L’Occitane is een zeer aansprekend merk in lichaamsverzorgingsproducten dat wereldwijde bekendheid geniet. Het merk heeft een zeer rijk assortiment en dit kun je letterlijk nemen. Voor haar producten gebruikt L’Occitane meer dan 300 plantaardige ingrediënten. De producten zijn met veel zorg samengesteld met waarbij de effectieve werking en het vermogen om de huid van de juiste voedingsstoffen te voorzien om mooi te zijn de belangrijkste doelstellingen zijn. L’Occitane geeft er bijvoorbeeld dan ook de voorkeur aan om gebruik te maken van plantaardige oliën boven van minerale oliën. Synthetische moleculen worden uitsluitend toegevoegd aan de producten als er echt geen alternatief voorhanden is.

L’Occitane is een merk dat veel investeert in onderzoeken naar het gebruik van natuurlijke producten. Hiervoor beschikt het Franse merk over een eigen laboratorium. Daarnaast beschikt het merk over een eigen fabriek om het mogelijk te maken om de geplukte bladeren van de plantaardige bestanddelen dezelfde dag nog te destilleren om zoveel mogelijk werkzame stoffen veilig te kunnen stellen. De letterlijke vertaling van L’Occitane is Provençaals. Dit refereert naar de steek waar deze heerlijke lichaamsverzorgingsproducten vandaan komen. Een product van L’Occitane staat garant voor heerlijk Provençaals genot met natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten. Een uitstekende cadeautip dus.

Kérastase, het luxueuze haarverzorgingsmerk dat in de high-end salons wordt gebruikt

De naam Kérastase heeft eigenlijk geen introductie nodig. Dit is het luxueuze haarverzorgingsmerk dat in veel high-end salons wordt gebruikt. Kérastase is een merk van de l’Oréal Professional Group. Het merk heeft een zeer veelzijdig assortiment dat volledig bestaat uit producten die zijn samengesteld uit hogere concentraties van de beste ingrediënten die op haarverzorgingsgebied verkrijgbaar is.

De verschillende productlijnen van dit merk bestaan uit een minimaal shampoo, conditioner en een leave-in product. Voor iedere haartype heeft Kérastase een eigen productlijn samengesteld. Er wordt onderscheid gemaakt tussen haartypes als droog en gevoelig haar, verzwakt haar, lang tot halflang haar en gekleurd haar. Binnen deze lijnen is er nog een specifieke verdeling gemaakt. De samenstelling van diverse series zijn volledig afgestemd op deze haartypes zodat iedereen in staat wordt gesteld om het haar optimaal te reinigen, verzorgen en modelleren. Bij Kérastase vind je dus altijd de geschikte verzorgingslijn om het haar de voeding te geven die het nodig heeft. Met deze hair wellness kuur van Kérastase is succes verzekerd dus als je op zoek bent naar een geschikt cadeau voor haar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here