Trend: telefoonhoesje met koord!

telefoonkoord

Waarschijnlijk heb je deze telefoonhoesjes met koord al voorbij zien komen op straat of op internet. Onze telefoon is zo belangrijk dat we hem áltijd bij moeten hebben. Dit trendy telefoon accessoire is hier ideaal voor. Een telefoonkoord zorgt ervoor dat jij jouw telefoon gemakkelijk om jouw lichaam of jouw pols kunt hangen, waardoor je jouw telefoon gemakkelijk mee kunt nemen.  Hierdoor kun jij jouw tas thuislaten en jouw telefoon gewoon omhangen. Liever toch een tas mee? De tijd van jouw telefoon kwijt zijn in een overvolle tas is voorbij, want door het koord vind je jouw telefoon gemakkelijk terug.

Wanneer gebruik je een telefoonkoordje?

Het telefoonhoesje met koord is eigenlijk een musthave voor elke dag. Op werk kun je jouw telefoon gemakkelijk omhangen, zodat je jouw telefoon altijd bij hebt en geen telefoontjes mist. Thuis is het telefoonkoordje ook handig! Ga je bijvoorbeeld met de kinderen op pad, dan hang je jouw telefoon gewoon om en heb je jouw handen vrij voor jouw kinderen. Voor de fietslovers zijn de telefoonkettingen ook heel handig. Zo blijf je veilig op de weg en voorkom je een boete doordat je hem niet in je hand hoeft te houden. Een telefoonhoesje met koord is natuurlijk ook ideaal op een stedentrip. Je hebt jouw telefoon veilig dichtbij je lichaam en kunt gemakkelijk foto’s maken. Tijdens een avondje uit is het telefoonkoordje ook ontzettend handig, zodat jij jouw handen lekker vrij hebt voor een drankje, maar je jouw telefoon nog steeds dichtbij hebt.

Verschillende soorten telefoonkoordjes

De telefoonhoesjes met koord zijn niet alleen handig, maar zien er ook nog leuk uit. Het telefoonkoord is een echt fashionitem en was al te zien bij verschillende bloggers. Ze komen in verschillende kleuren, waardoor je ze kunt matchen bij jouw outfit. How to: aan de telefoonhoesjes zitten ringetjes, hieraan bevestig je de koordjes. Neem het telefoonkoordje in een kleurtje die past bij jouw outfit en zie er helemaal matchy matchy uit. Extra leuk: doordat het koordje los te koppelen is van het telefoonhoesje, kun je jouw telefoonkoordje gemakkelijk inwisselen voor een ander telefoonkoordje. Op zoek naar zo’n leuk telefoonhoesje met koordje? Bij My Jewellery hebben ze de nieuwe telefoonhoesjes met koord!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here